torstai 29. elokuuta 2013

Hihat heiluu!

Olen mietiskellyt uuden blogin aloittamista jo vuoden päivät. En ole kuitenkaan tullut hullua hurskaammaksi edes blogini kantavasta ideasta/ punaisesta langasta (nimestä puhumattakaan!), mutta nyt - tarkalleen ottaen eilen aamulla - satuin keksimään tämän omasta mielestäni varsin osuvan nimen uudelle päiväkirjalleni, joten antaa palaa!

Blogi tulee ammoisen edeltäjänsä tavoin sisältämään erityisiin intohimoni kohteisiin liittyvää luovaa harrastustustoimintaa: käsitöitä ja keittiöjuttuja sekä muuta-mukavaa-kotoilua (jolteensakin puuhakkaan?!) perheenäidin näkövinkkelistä kuvattuna. Pidätän kuitenkin oikeuden toisinaan pohdiskella maailman menoa myös kodin neljän seinän ulkopuolella tehtyjen havaintojen pohjalta. Ja aikomukseni on kertoa niistäkin hetkistä, kun en saa aikaiseksi yhtään mitään



Tämä toimistossa napattu puhelinkuva viritelköön tämän hetken tunnelmiin. Blogin teemaa saa kunnian markkeerata pikkuruinen kesäkäsityöni - Novitan Ticoticosta neulotut junasukat. Elämäni ensimmäiset ovat nuo, tosi ihanat ja niin niin pienet. Kiikutin ne toissapäivänä Naistenklinikalle yhden vuorokauden ikäiselle kummipojalleni.

Kuvan taustalla voi havaita myös oman vatsanseutuni hivenen pyöristyneen.. Mahanahan alla pötköttelee perheemme kolmas lapsonen, jonka hautomista on tarkoitus jatkaa ensi vuoden puolelle. Juuri eilen saimme kurkata tulokkaan kuulumisia ultrassa ja kaikki vaikutti olevan kunnossa. Pikkuhiljaa tuntuu todemmalta, pieniä potkuja tuntuu viimeinkin.

Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti